Trinity Coaching (Jerry Millerson) biedt bedrijfsclinics aan op het gebied van sport en weerbaarheid.
Ik ben een ervaren martial arts beoefenaar en heb veel ervaring in het trainen en coachen van individuen en groepen.
(Waar nodig, zal ik een co-trainer inschakelen)

Wij bieden de volgende sport bedrijfsclinics aan op maat:

Kickboksen/martial arts

De kickboks clinic/lessen zijn een Full Body Work Out waarbij het hoofd helemaal leeggemaakt kan worden. Maar men leert ook vecht- en zelfverdedigingstechnieken. De training is gericht op het vergroten van fysieke en mentale kracht en is daarom ook goed inzetbaar voor een Team building uitje.

Bootcamp

De Bootcamp clinic staat voor een Full Body Work Out waarbij er vooral gewerkt wordt aan de conditie, flexibiliteit en het vergroten van de discipline. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht, waarbij er ook ruimte is voor een ZEN moment.

Suitcamp

Suitcamp staat voor oefeningen die men op de werkplek kan doen zonder zich in het zweet te hoeven werken. Bewegen en niet zweten, heerlijk toch!

Het aanbod van de oefeningen zal elke paar maanden wisselen en kan in een training worden aangeboden.

Weerbaarheid (individueel/groepsverband)

De weerbaarheid clinic/lessen richt zich op het versterken van fysieke en mentale kracht. Dit doen we door te werken aan: balans, ademhaling, focus (mindfulness) en houding. Hoe word ik zelfverzekerd, krijg ik een krachtige uitstraling leren omgaan met conflicten & lastige situaties staat centraal.

Note:  Als het wordt afgenomen als clinic, zal het een introductie zijn op weerbaarheid. Bij een structurele inzet zal er concreet toegewerkt kunnen worden naar het vergroten van de weerbaarheid.

Alle clinics/workshops zijn zowel éénmalig als structureel in te zetten en worden onder of na werktijd aangeboden (tijden/dagen in overleg, prijs op aanvraag)