KAM communicatie & advies

Mijn persoonlijkheid is mede gevormd doordat ik op jonge leeftijd vanuit Suriname in Nederland ben komen wonen. Het opgroeien in twee zeer verschillende landen en de weg die ik heb af moeten leggen om een eigen plek te veroveren in mijn nieuwe thuisland, hebben er zeker toe bijgedragen dat ik ben uitgegroeid tot de communicatie – en gevechtsport trainer die ik nu ben.

Ik heb sterk de behoefte om mij te blijven ontwikkelen, om door te groeien en steeds de lat voor mezelf iets hoger te leggen. Door middel van gerichte opleidingen te volgen en door ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, ben ik ook op professioneel vlak gegroeid. Niet alleen ben ik voor vele organisaties en instellingen een coach en communicatieadviseur, inmiddels mag ik mezelf ook eigenaar noemen van KAM Communicatie Advies en Training.  Daarnaast ben ik ook  kickboks leraar vanaf 1986 tot heden bij KB Brummen. 

Hiernaast ben ik extern vertrouwenspersoon en lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Mijn werkgebied is Gelderland . Voor verdere informatie website: www.opleidingvertrouwenspersoon.nl.