Mijn naam is Jerry Millerson,

Ik ben als 3-jarig jongetje vanuit Suriname geadopteerd en terecht gekomen in een gezin in Arnhem. Ondanks dat het een liefdevol en warm gezin was, had ik het de eerste jaren heel moeilijk. Ik miste mijn moeder en ik groeide op met enkel Nederlandse kinderen in de buurt en op school. Ik had behalve mijn zus, geen andere donkere mensen in mijn leven en dus weinig mensen aan wie ik mij kon spiegelen. Hoewel ik veel vriendjes had en een fijne jeugd, ontbrak er altijd iets. Ik had daardoor geen echt doel in mijn leven en leefde met de dag.  Op mijn 18e kreeg ik een ernstig ongeluk. Dit was heel zwaar en maakte mij jarenlang onzeker. Maar ondanks alles, ben ik altijd blijven sporten! Dit was mijn uitlaatklep! Ik beoefende voetbal, hardlopen, fitness, Taekwondo en de laatste jaren Kyokushin karate en kickboksen. Vooral de vechtsporten hebben mij veel gebracht, namelijk discipline, rust en balans.

Je hart volgen

Mijn werkzame leven kende ook geen vaste richting, ik werkte altijd hard, maar ik was niet tevreden met mijn loopbaan. Ik deed niet wat mijn hart mij ingaf. Ik wist dat ik iets met sport wilde doen en dat ik met mijn achtergrond een verschil in iemands leven kon maken. Maar hoe dat precies vorm moest krijgen, daar was ik nog niet over uit. Ondertussen bleef ik wel op zoek naar wat ik wilde en bleef ik mijzelf wel ontwikkelen door o.a. 2 maal in zware meditatie retraite te gaan (Vipassana.) Ik wil mijzelf blijven uitdagen in wat ik de mens kan bieden. Daarom heb ik een 9-daagse mindfulness training gevolgd en een workshop psychodrama met goed gevolg doorlopen.

Mijn passie!

Ineens kreeg ik te horen dat mijn baan ophield. In eerste instantie een teleurstelling, maar al snel zag ik het als een kans om te gaan uitzoeken wat ik wilde. Ik vond de opleiding tot weerbaarheidstrainer. Dit had alles in zich wat ik wilde, namelijk, sport èn mensen helpen! Ik heb de opleiding gevolgd en daarna heb ik de opleiding Rots & Water bij het Gadaku instituut gedaan, wat voelde voor mij als thuiskomen. Ik had mijn passie gevonden! Rots en Water richt zich op de ontwikkeling van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten en weerbaarheid. Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek.

Rots & Water

Tijdens de Rots & Water training kan ik mijn levenservaringen combineren met de theorie. Ik weet hoe het voelt om de vreemde eend in de bijt te zijn. Ik weet hoe het voelt om vanuit een achterstandspositie iets te willen bereiken! En hoe het voelt als het je lukt!  Hierdoor kan ik mij niet alleen goed inleven, maar weet ik ook hoe je negativiteit kan omdraaien, zodat je jezelf weer krachtig en sterk voelt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Mensen helpen, ze motiveren en weer zelfvertrouwen te geven, is super om te mogen doen!

Lichaam, geest en voeding

Trinity Coaching staat voor lichaam, geest en voeding. Als je op die drie vlakken gezond bent, ben je in balans. Voeding kan daarin ook veel voor je doen. Tijdens mijn trainingen wordt hier aandacht aan besteed en geef ik je praktische tips die je direct kunt toepassen zonder ingewikkeld gedoe.

Ik geef Rots & Watertrainingen op (basis)scholen, bij bedrijven en voor groepen en individuen. Daarnaast geef ik nog Bootcamp (binnen & buiten) en kickboksen voor volwassenen en kinderen. Samen met Kenneth Macnack geef ik Rots & Water lessen op OBS de Oersprong in Ulft en de Jozef Sartoschool in Arnhem.

Klik hier voor tarieven en kijk voor alle lestijden en locaties onder rooster.

Samenwerking

Ik werk nauw samen met Kenneth Macknack en Aerofitt Duiven. Samen bereik je meer dan alleen! Daarom sta ik open voor samenwerking met iedereen die bezig is met zijn passie. Voel je vrij om contact op te nemen.

Partijen met wie ik samen werk of heb gewerkt:

Opleidingen

  • 3 daagse Rots & Water opleiding Gadaku (gecertificeerd Rots & Water trainer) 2015
  • 2 daagse Rots & water opleiding school breed 2016
  • Kickboks leraar SKMO 2016
  • Bootcamp instructeur bij AALO 2016
  • Over de streep 2017
  • weerbaarheid training NIVM 2017
  • mindfullness training 9 daagse 2014