Bootcamp Duiven – Lekker sporten in de buitenlucht

Woon je in Duiven en wil je graag (weer) sporten? Kom dan meedoen met onze intensieve Bootcamp lessen. Bij Bootcamp doen we diverse oefeningen zoals:

  • Hardlopen
  • Lunges
  • Squats
  • Burpees

Maar nog veel meer, het is zeer divers en heerlijk in de buitenlucht. Wil je graag meedoen? Kom dan gerust langs, je kan 3x gratis meedoen. Heb je vragen, schroom niet en neem contact met ons op.

Met een kleine 15 minuten ben je in Arnhem vanuit Duiven.

Lekker sporten in de buitenlucht

Kom lekker bij ons sporten en voel je weer fit en sterk. Maak online een account aan, stel doelen op en samen gaan we die doelen bereiken!

Veel van onze sporters komen niet alleen uit de stad, we hebben een groepje uit de regio Duiven, dus het carpoolen is geen probleem vanuit Duiven.

Sonsbeekpark Arnhem

We trainen in het mooiste stadspark van Nederland het Sonsbeekpark, met de vele heuvels, trappen en bospaden is het een fantastisch gebied waar je je lekker kan voelen en zo even de drukke stad ontvlucht.

Gratis parkeren in Arnhem

Parkeergelegenheid voor de Sonsbeek Kiosk langs het hek van het Sonsbeek park, en na 17.00 uur en in het weekend bij Stellicher Advocaten en Hekkelman Notarissen, deze vindt u aan de linkerkant van de Apeldoornseweg tegenover de Sonsbeek Kiosk.

Openbaar vervoer Sonsbeekpark Arnhem

Vanaf Arnhem CS is het ongeveer 10 minuten lopen naar Stadsvilla Sonsbeek. U neemt de uitgang ‘Sonsbeekzijde’. U gaat linksaf en daarna rechtsaf de Pels Rijckenstraat in. Beneden steekt u over, u gaat het park in en u loopt naar boven naar de Stadsvilla.

Routebeschrijving Sonsbeekpark Arnhem

Vanaf de A12 neemt u de afslag Arnhem Noord. U volgt Arnhem en u komt vanzelf op de Apeldoornseweg. De ingang van het park is aan de Apeldoornseweg, meteen rechts na de Sonsbeek Kiosk.

(Voor ingeven van navigatiesysteem: Apeldoornseweg 75, Sonsbeek Kiosk)